Bruidstorselet en korset

Een bruidstorselet voor een prachtig figuur

Een bruidstorselet wordt tijdens de belangrijkste dag van je leven gedragen onder je trouwjurk, en soms zelfs als onderdeel van de trouwjurk. Het torselet zorgt niet alleen voor steun en een prachtig decolleté maar ook voor een prachtig figuur dankzij de balijnen die verwerkt zijn in het torselet.

Het bijzondere aan het bruidstorselet

Het torselet hoort voor veel vrouwen echt bij de mooiste dag van het leven, net zoals een sluier, fijne kousen van nylon of decadent zijde en elegante schoenen. Tegenwoordig gaan niet alleen slanke vrouwen voor een torselet maar dames met  wat meer rondingen gebruiken dit kledingstuk op de mooiste dag zodat de sensuele vormen optimaal tot zijn recht komen. Natuurlijk is het gevoel van de fijne luxe kant  mooi meegenomen, want welke vrouw houdt er nu niet van om te genieten.

Niet alleen zacht kant wordt gebruikt maar ook kostbare stoffen zoals zijde, tulle en satijn worden vaak gebruikt bij een bruidscorselet.  Verder is het niet geheel onbelangrijk om te weten dat een bruidstorselet niet alleen stabiliteit en ondersteuning biedt maar ook zorgt voor een beetje sensualiteit tijdens de huwelijksnacht,

De zoektocht naar het juiste bruidstorselet

Het vinden van het juiste torselet is zeker geen eenvoudige zoektocht, de keuze is namelijk groot. Veel toekomstige bruiden richten zich dan ook op een ivoorwitte korsetachtig torselet, Deze zijn niet alleen mooi en feestelijk maar ook zeer praktisch want een goed passend torselet kan een zorgen voor een prachtig figuur.

De keuze van de bruidsjurk bepaald ook de keuze van het torselet, daarbij speelt kleur een belangrijke rol. het is dus verstandig om je trouwjurk of tenminste een deel van de trouwjurk mee te nemen naar de bruidslingeriewinkel bij het kiezen van het juiste torselet.

jarretelles

ieder goed torselet heeft een mogelijkheid om jarretelles te bevestigen zodat tijdens je trouwdag je kousen de hele dag op zijn plaats blijven, want er is niks zo gênant als een kous die halverwege de dag rondom je enkel bungelt. Let goed op de klemmetjes van de jarretelles, deze dienen altijd van staal te zijn, kunststof jarretelles zijn onbetrouwbaar en doen goedkoop aan.

Laat je niet te snel verleiden om alleen voor het mooiste te gaan, wees bewust en kies een torselet wat voldoende steun geeft en er voor zorgt dat de mooiste dag ook de beste dag van je leven wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *